Werken bij Care+

Wij geloven dat goede zorgverlening begint met goede hulpverleners! Care+ vindt het belangrijk dat medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontwikkelen.

We bieden een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving voor mensen die zich willen inzetten voor onze cliënten en het tevens leuk vinden mee te denken over benieuwen en verbeteren.

 


Voor actuele vacatures klik links op menu-optie Vacatures of kijk op Zorgnetlimburg.nl.


Vrijwilliger 

Mocht je interesse hebben om als vrijwilliger iets voor onze cliënten te betekenen dan nodigen we je graag uit contact met ons op te nemen. Je kunt je interesse kenbaar maken door een mailt te sturen naar sollicitatie@care-plus.nl.

 

Care+ heeft ANBI-status.Erkend leerbedrijf en Stage

Wij zijn door Calibris aangewezen als erkend leerbedrijf dat aansluit aan op de Regionale Opleidingscentra en het Hoger Beroepsonderwijs.

Wij bieden stageplaatsen aan voor vierdejaars MBO- (kwalificatie niveau 4) en HBO studenten. We begeleiden studenten tijdens hun opleiding en coachen en monitoren het leerproces op de werkvloer. Wanneer je stage bij ons komt lopen, gaan we samen kijken naar jouw interesse en kwaliteiten. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid deze verder te ontwikkelen. Tijdens je stage krijg je een mentor toegewezen die het leerproces begeleidt. Je kan bij ons, samen met je mentor, in jezelf investeren door middel van het maken van goede afspraken en  het stellen van concrete leerdoelen. Daarnaast hebben de praktijkbegeleiders regelmatig contact met de opleidingscentra ten behoeve van de kwaliteit van leren en werken.


Wil je graag bij ons stagelopen? Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar
info@care-plus.nl.

Vergeet niet in je brief te vermelden welke opleiding je volgt en met welke doelgroep je graag zou willen werken. Hierna krijg je zo snel mogelijk bericht van ons terug.