• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Nieuws & blog

Afscheid bestuurder Care+

Afscheid bestuurder Care+

Afscheid bestuurder Care+

Na vier jaar van intense betrokkenheid, onfeilbare energie én passie voor onze doelgroep & medewerkers gaat onze bestuurder Nanny Huismans Care+ helaas verlaten. Als generalist, -change maker- heeft Nanny de + van Care in gang gezet. Ze was ambitieus en resultaatgericht en in combinatie met haar verbindende kracht en overtuiging heeft ze de + waar weten te maken, binnen en buiten de organisatie, chapeau! Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van Nanny. Ze gaat een nieuwe en prachtige uitdaging aan.

Nanny Huismans licht toe:

Het meest ben ik geïnspireerd door de mensen die op Care+ vertrouwen om hen op weg te helpen naar meer zelfstandigheid. Vol bewondering en respect kijk ik hoe zij hun eigen kracht vinden en kwetsbaarheid tonen in een soms moeilijke samenleving. Ik ben dankbaar dat ik een bijdrage kon leveren en met zoveel inspirerende Care Plussers en partners heb mogen samenwerken.”

Franca Eurlings-Tonnaer volgt Nanny Huismans op als bestuurder a.i. van Care+. Franca was de afgelopen maanden bestuurlijk aanspreekpunt voor ketenpartners vanuit zorgontwikkeling, beleid en strategie. De raad van toezicht heeft er alle vertrouwen in dat we als Care+ de strategie en koers van de organisatie voortzetten op de innovatieve en verbindende manier zoals we dat nu ook doen, samen met zorgvragers, medewerkers en ketenpartners.

Eventuele vragen over deze verandering mogen gestuurd worden naar info@care-plus.nl.

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek