• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Nieuws & blog

Doe mee met NL Doet

Doe mee met NL Doet

Kom jij samen met ons de handen uit de mouwen steken? Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw; tijd om lekker buiten te werken. Volgende week vrijdag, 11 maart, gaan we de tuin bij onze dagbesteding groener maken. En hier kunnen we jouw hulp bij gebruiken! Benieuwd waar je mee kunt helpen? 

  • Het opbouwen van Pick-Nick tafels;
  • Een haag van fruitboompjes planten;
  • Starten met de aanleg van een Jeu de boules baan (voor de wijk!);
  • Het bakken van heerlijke wafels;
  • En natuurlijk genieten van een hapje en drankje!

Verder zijn wij nog op zoek naar spades en kruiwagens in bruikleen. Heb je nog iets thuis staan? Breng deze dan vooral mee!

Wil je bij deze gezellig dag zijn? 

Om ervoor te zorgen dat iedereen een lekker hapje en drankje krijgt, vinden wij het fijn dat er wordt aangemeld. Dit kan via de mail; dagbesteding@care-plus.nl of telefonisch naar 0645709988. Langskomen op de dag zelf is natuurlijk ook mogelijk; sharing blijft natuurlijk caring!

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek