• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Nieuws & blog

Eindexpositie FNO Klein Geluk

Eindexpositie FNO Klein Geluk

Wat is er mooier dan het creëren van geluk? Het delen van geluk! Dat hebben wij afgelopen donderdag gedaan tijdens onze FNO Klein Geluk Expositie.

De gehele zomer hebben onze zorgvragers kennis mogen maken met verschillende talenten die bij hen of haar passen. Onder andere bewegen op muziek, schilderen, graffiti spuiten, boksen, zelfverdediging, fotografie, vissen en schminken zijn voorbij gekomen. Dit alles heeft gezorgd voor een mooie hoeveelheid tastbare voorwerpen welke op 31 augustus tentoongesteld werden tijden onze eigen expositie bij de Dagbesteding. Vele zorgvragers, begeleiding en buurtgenoten zijn langsgekomen. Onderstaande een greep uit de reacties van de aanwezigen.

Care Plussers, het geluk straalt van deze kunst af! Wat genieten dit: dank!

 

Mooie expositie met veel geluk!

 

Blije mensen, mooie kunststukken, mooie Care+ familie: een warm welkom!

 

Super kunstwerken, mooie talenten, allemaal toppers!

Kortom: samen met onze zorgvragers kijken wij terug op een geslaagde zomer én expositie! Benieuwd hoe de expositie eruit zag? Bekijk dan onderstaande video en deel het geluk samen met ons!

 

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek