• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 15:00 uur

Flexmedewerker / ZZP’er | Beschermd wonen

Bied jij graag professionele begeleiding aan jongeren en volwassen met een psychische kwetsbaarheid of licht verstandelijk beperking? Hou je van eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en werken in een klein, hecht team? Reageer dan snel op deze vacature.

Werken als flexmedewerker / ZZP’er bij Care+

Als flexmedewerker ga je werken binneen onze beschermd wonen tak. Hierbij kun je, in overleg, worden geplaatst binnen team Midden of Noord-Limburg. Onder beide teams zitten 3 verschillende woonlocaties. Deze locaties staan midden in de wijk. Er wonen ongeveer zeven tot twaalf bewoners per locatie. Afhankelijk van het locatieprofiel is de leeftijd van de bewoners tussen de 16 en 65 jaar. Dit zijn mensen die het even niet zelfstandig redden. Omdat ze psychisch kwetsbaar zijn bijvoorbeeld, of omdat ze een licht verstandelijke beperking hebben. Het is jouw taak om te zorgen voor een goede sfeer en een prettige woonomgeving. Bij Care+ hecten wij waarden aan een stabiele omgeving. Daarom werken wij graag met flexmedewerkers en ZZP’ers die de komende maanden meerdere uren kunnen maken. Hierbij werken wij graag met een pool van flexmedewerkers/ ZZP’ers die op regelmatige basis ingezet kunnen worden.

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Werken in de zorg

Wij zoeken een stabiele kracht met passie voor het vak en ervaring binnen de zorg. We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt werken, maar ook goed functioneert in een team. Je vindt het leuk om te werken in een huiselijke sfeer. Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en je ziet geen problemen maar juist creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren.

Wat we verder nog verwachten van een flexmedewerker/ ZZP’er

  • MBO+/starter HBO (SPW4/Social Work diploma of vergelijkbaar)
  • Je hebt werkervaring en/of een opleiding in de hulpverlening/zorg
  • Je werkt graag met (jong)volwassenen
  • Je staat er voor open om, in overleg, in onze flexpool te komen
  • Het hebben van een SKJ-registratie is een pré

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan. Heb je een rijbewijs? Goed zo, want dat heb je wel nodig.

Vacature flexmedewerker/ ZZP’er | flexibele uren

Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken welke werkwijzen bij jou past. Op basis van dit gesprek worden de uren opgesteld en kom je eventueel bij ons in de flexpool. Je rooster kan bestaan uit dag-, avond- en/of slaapdiensten. Het is voor ons belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Wil je juist alleen de weekenden of de avonden werken? Dat kan ook!

Opening nieuwe locatie 2022
Door de opening van een nieuwe locatie, medio 2022, zijn er bij ons volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wanneer je startende bent binnen de zorg is het mogelijk om binnen onze al bestaande locaties te starten en te leren van onze Care Plussers. Ben je juist op zoek naar een baan met meer uitdaging? Dan kan het voor jou leuk zijn om te starten binnen onze nieuwe locatie. Samen met de collega’s gaan jullie dan van dit nieuwe huis een thuis maken.

Wat ga ik verdienen in de zorg?

Wij bieden een ZZP tarief conform de huidige arbeidsmarkt voor ZZP’ers die vast aan ons verbonden zijn. Daarnaast ontvangt je nog onregelmatigheidstoeslag.

Interesse? Laten we speeddaten!

We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Daarom plannen we graag een speeddate met je in. Je hoeft dus geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. Maak meteen een afspraak in onze agenda via de knop onderaan.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel dan even naar Bram Geraedts (HR-medewerker) op 06-12314864. Of stel je vraag via werkenbij@care-plus.nl.