• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Gastheer- vrouw | Beschermd wonen

Werken als gastheer- vrouw bij Care+

Vind jij het leuk om mensen een goed gevoel te geven en een huishouden van maximaal 12 mensen soepel te laten lopen? Dan zoeken we jou!

Jij zorgt als geen ander voor een rustige en gezellige sfeer. Je wordt er blij van om mensen zich thuis te laten voelen. Jij hebt er geen moeite mee om met hulp van de bewoners de gezamenlijke maaltijd te bereiden. Je bestelt de boodschappen en zorgt voor een weekmenu.

Je vindt het fijn als de gezamenlijke ruimtes netjes en schoon zijn en ondersteunt bewoners daarin. Als mensen thuis komen vang je ze op en maak je een praatje. Het gesprek aangaan door een spel te doen of een kop koffie te drinken hoort er ook bij.

Wat kun jij?

Een huishouden op rolletjes laten lopen, mensen welkom laten voelen en anderen motiveren. Opleiding is niet noodzakelijk, levenservaring vinden we fijn! Wel vragen we een VOG en rijbewijs, de kosten van de VOG betalen wij je netjes terug.

Wanneer werk je?

Het liefst vinden we iemand die flexibel inzetbaar is met een rooster dat we samen opstellen/overleggen.

Over onze locaties

Onze kleinschalige woonvormen huisvesten maximaal 12 bewoners. Overdag gaan zij naar werk, school of dagbesteding. Zij krijgen tijdelijk ondersteuning om weer zelfstandig te gaan wonen. Je kunt denken aan mensen met een licht verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid zoals bijvoorbeeld autisme, adhd of depressie.

Vaak hebben deze mensen niet een heel groot netwerk, jij zorgt dat zij zich weer gezien voelen en zorgt samen voor een fijne woonomgeving. Eerst even kennis maken? Dat kan natuurlijk!

Zelfstandigheid in deze functie is een vereiste, mede door dat jij mee mag gaan helpen in het opzetten en realiseren van een nieuwe woonlocatie. Deze woonlocatie is kleinschalig en maar met maximaal 4 bewoners. Hierdoor verwachten wij dat jij je hand er niet voor omdraait om de groep alleen draaiende te houden en om je collega’s op onze andere locaties te ondersteunen.

Wat krijg je?

Een harstikke waardevolle baan waar je het verschil maakt! Het salaris is tussen €1.998 en €2.737 bruto per maand op basis van fulltime, 36 uur per week.
In onze CAO Sociaal Werk heb je naast vakantiegeld ook recht op een vaste 13de maand.

Iets voor jou? Dan ontmoeten wij jou graag. Omdat wij iemand zoeken die goed past bij onze teams, bewoners én organisatie, zien wij graag een motivatie tegenmoet. Mochten er vooraf nog vragen zijn, dan mag je bellen naar 0475 – 76 91 48. Wij zijn tijdens werktijden bereikbaar.