• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Gastheer- vrouw | Beschermd wonen

Gastvrouw of Gastheer (14 tot 28 uur per week)

Kom jij werken op onze kleinschalige woongroep op de Julianastraat in Belfeld en/ of Tramstraat in Roggel? Vind jij het leuk om mensen een goed gevoel te geven en een huishouden van maximaal 12 mensen soepel te laten lopen? Dan zoeken we jou!

Wat doe jij?

Jij zorgt als geen ander voor een rustige en gezellige sfeer. Je wordt er blij van om mensen zich thuis te laten voelen. Jij draait je hand er niet voor om, om voor een groep te koken, natuurlijk met hulp van de bewoners. Je bestelt de boodschappen en zorgt voor een weekmenu.

Je vindt het fijn als de gezamenlijke ruimtes netjes en schoon zijn en ondersteunt bewoners daarin. Als mensen thuis komen vang je ze op en maak je een praatje. Het gesprek aangaan door een spel te doen of een kop koffie te drinken hoort er ook bij.

Wat kun jij?

Een huishouden op rolletjes laten lopen, mensen welkom laten voelen en anderen motiveren. Opleiding is niet noodzakelijk, levenservaring vinden we fijn!
Wel vragen we een VOG.

Wanneer werk je?

Het liefst zoeken we iemand voor maandag t/m vrijdag van 14:00 – 18:00uur. Wil je alleen bepaalde dagen werken? Dat kan! Vind jij het niet erg om mee te eten? Dan kun je ook van 14:00 – 20:00 uur werken. Omdat we gelijktijdig ook op zoek zijn naar een gastvrouw of gastheer voor onze woonlocatie in Roggel; is het mogelijk om hiervan een combinatiefunctie te maken. Wanneer dit gebeurd, zullen de uren in overleg zijn.

De bewoners

Dit kleinschalige huis bestaat uit 2 geschakelde woonhuizen, in totaal 12 bewoners, meestal zijn zij in de leeftijd van 17 tot 45 jaar. Overdag gaan zij naar werk, school of dagbesteding. Zij krijgen tijdelijk ondersteuning om weer zelfstandig te gaan wonen. Je kunt denken aan mensen met een licht verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid zoals bijvoorbeeld autisme, adhd of depressie.

Vaak hebben deze mensen niet een heel groot netwerk, jij zorgt dat zij zich weer gezien voelen en zorgt samen voor een fijne woonomgeving. Eerst even kennis maken? Dat kan natuurlijk!

Wat krijg jij?

Een harstikke waardevolle baan waar je het verschil maakt! Het salaris is tussen €2.184 en €2.737 bruto per maand op basis van fulltime, 36 uur per week.
In onze CAO Sociaal Werk heb je naast vakantiegeld ook recht op een vaste 13de maand.

Iets voor jou? Dan ontmoeten wij jou graag. Omdat wij iemand zoeken die goed past bij onze teams, bewoners én organisatie, zien wij graag een motivatie tegenmoet via werkenbij@care-plus.nl. Je hoeft voor deze vacature geen speeddate in te plannen. Mochten er vooraf nog vragen zijn, dan mag je bellen naar 0475 – 76 91 48. Wij zijn tijdens werktijden bereikbaar. Een terugkoppeling op jouw sollicitatie wordt in de week van 29 juli gegeven.