• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Nieuws & blog

Gastspreker Noa van Hagen

Gastspreker Noa van Hagen

Maak kennis met Noa van Hagen!

Geloof ons, als zorgorganisatie én als mens, dat wil je. Afgelopen dinsdag hebben wij mogen luisteren naar haar verhaal. Haar verhaal als zorgvrager, als ervaringsdeskundige én als persoon. Noa zit niet graag stil, dat laat ze ook zien in de stappen die ze maakt. Eén van deze stappen is Steunpunt Avalon; waarmee ze jongeren (± 15 en 25) een omgeving biedt waar ze zichzelf kunnen zijn.

Het verhaal van Noa heeft begrip opgeroepen, maar ook vragen. Vragen die wij graag binnen onze organisatie verder gaan bespreken. Uiteindelijk met als doel onze zorg te blijven verbeteren.

Graag willen wij de uitnodiging van Noa ook hier delen. Neem een kijkje op de LinkedIn-pagina van Steunpunt Avalon. Mocht jij of iemand die je kent op zoek zijn naar een plek met gelijkgestemden, neem dan zeker contact op met Noa. Je bent bij haar aan het juiste adres! Steunpunt Avalon is op dit moment werkzaam in Roermond en Den Haag.

Noa nogmaals bedankt!

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek