• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Nieuws & blog

ISO Certificering

ISO Certificering

22 november zijn we op kwaliteit (ISO 9001:2015) ge-audit. Het enthousiasme en de toewijding van ons team vielen op en werden zeer gewaardeerd. Voor het tweede opeenvolgende jaar zijn er geen tekortkomingen vastgesteld – een prestatie die vrij uniek is!

De auditor, benadrukte de bevlogenheid van onze medewerkers en hun trots op de organisatie en de zorg die we bieden. Ondanks dat wij een relatief kleine organisatie zijn, erkent de auditor de mogelijkheden tot doorgroei binnen de organisatie, afgestemd op ieders talent en kracht.

Als verbetermogelijkheid mogen we meer uiting geven aan (on)tevredenheid door bijvoorbeeld succesverhalen en geluksmomenten te delen. Daar beginnen we mee door dit succes te delen.

Een grote dank aan alle Care Plussers voor wat we samen bereiken.

Blijven verbeteren

De ISO normen zijn ontwikkeld om organisaties te helpen in het goed beheren, leiden en presteren van de werkprocessen. Hierbij staan evalueren en optimaliseren centraal zodat er continue ruimte is voor verbetering. Wanneer een organisatie ISO gecertificeerd is, wil dat dus zeggen dat er voor 100% voldaan wordt aan alle eisen van de betreffende internationale norm.

Eén keer per drie jaar worden wij volledig gecertificeerd voor de ISO. Vervolgens vindt er jaarlijks een her-certificering plaats. De certificering van 2023 was een her-certificering. In 2024 worden wij opnieuw volledig gecertificeerd.

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek