• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 15:00 uur

Nieuws & blog

Nieuwe koers

Nieuwe koers

Care+ 2021-2024; een nieuwe koers!

Onze missie en visie zijn hernieuwd en er zijn 6 speerpunten gekozen die richting geven voor de komende jaren.

De afgelopen periode hebben we samenwerkingspartners, onze professionals en de mensen die we begeleiden en hun netwerk gevraagd om met ons mee te denken. Dit zorgde voor mooie sessies en inspirerende en motiverende verhalen!

Uit al deze gesprekken kwam terug dat Care+ oprecht betrokken is en het belang van de mensen die wij begeleiden voorop stelt. Wij worden gezien als een innoverende organisatie in ontwikkeling, die anders durft te denken en daadkrachtig is. Mooie woorden waar we trots op zijn.

Vanuit alle input die we hebben gekregen, is bekeken hoe we onze dienstverlening de aankomende jaren verder kunnen verbeteren en wat we moeten behouden. Dit is met de ontwikkelingen om ons heen gebundeld om te komen tot onze nieuwe koers.

Om onze visie en missie te realiseren en focus te houden zijn er 6 speerpunten gekozen waar wij ons op richten de aankomende jaren.

Benieuwd naar de hele koers? Kijk dan op onze missie en visie pagina, of bekijk ons plan hieronder.

Heeft u na het lezen van ons plan nog vragen of wilt u met Care+ in gesprek?
U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te denken of samen onze visie waar te maken.

Veel leesplezier!

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek