• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 15:00 uur

Nieuws & blog

Opening Huis van de Wijk Nunhem

Opening Huis van de Wijk Nunhem

Zaterdag 26 september hebben we een succesvolle opening van het Huis van de Wijk Nunhem gehad. Diverse bezoekers hebben verspreid over de dag het Huis van de Wijk Nunhem bezocht. Betrokken wijkbewoners, verenigingen en geïnteresseerden namen deel aan de rondleidingen onder het genot van een kopje koffie/thee en zelfgemaakt gebak. Er is informatie gedeeld over de verschillende organisaties, diverse initiatieven en ideeën zijn met elkaar uitgewisseld. Ook hebben de eerste geïnteresseerden in vrijwilligerswerk zich gemeld. Wat hebben we genoten en wat een fijne start! We hopen u snel weer te ontmoeten.

Vanaf 8 oktober 2020 zal wekelijks op donderdagmiddag van 15.30u – 17.00u de open inloop georganiseerd worden, waarbij ook samenwerkende organisaties aanwezig zijn. Voor uw en onze gezondheid hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Dit doen we samen. We vragen aan u als bezoeker om kennis te nemen van ons deurbeleid op locatie en de geldende richtlijnen in acht te nemen.

We gaan met elkaar het programma van het Huis van de Wijk verder ontwikkelen en uitbreiden. Wilt u meer informatie, heeft u ideeën of wilt u bijvoorbeeld vrijwilliger worden? We horen het graag, wees welkom of stuur een bericht naar huisvandewijknunhem@gmail.com

Openhuis huis van de wijk

 

Wij zijn gestart met vaccineren!
Nieuwe koers
Continuering ISO9001

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek