• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Iedereen verdient een kans.

Zeker mensen die het toch al moeilijk hebben

De Medezeggenschapsraad (MR)

Wij zijn de Medezeggenschapsraad van Care+. Wij vertegenwoordigen alle bewoners die begeleiding ontvangen vanuit Care+. Wij zetten ons in voor een sterke stem en gelijke kansen binnen onze organisatie. Op deze pagina delen wij graag onze vergaderingsnotulen. Door deze gemakkelijke teksten te lezen; weten jullie precies waar wij mee bezig zijn. Wij geloven sterk in eerlijkheid naar elkaar, en het delen van deze openheid is een belangrijke stap hierbij.

Door de notulen hier te publiceren, willen we een platform creëren waarop onze medewerkers, zorgvragers en andere betrokkenen kunnen zien wat er tijdens onze overleggen wordt besproken. We nodigen jullie uit om regelmatig een kijkje te nemen in onze notulen. Zo blijf je op de hoogte van de onderwerpen die ons bezighouden, de beslissingen die we nemen en de vooruitgang die we boeken. Samen streven we naar een organisatie waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

We hopen dat deze openheid leidt tot goede gesprekken en een sterke samenwerking tussen de MR en iedereen die betrokken is. Heb jij vragen of wil je graag je mening geven? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen via: mr@care-plus.nl.

De aanpak van Care+ in het kort:

De mens staat centraal
Successen worden gevierd
Communicatie is cruciaal

Referenties

Laura

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Mark

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Anouk

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Laura

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Moniek

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.