• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 15:00 uur

Persoonlijk begeleider beschermd wonen (SKJ’er)

Kun jij goed motiveren en stimuleren? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een nieuwe collega – maar we zoeken niet zomaar iemand. Onze nieuwe persoonlijk begeleider beschermd wonen is iemand die verantwoordelijkheid neemt. Die het als een uitdaging ziet om onze bewoners met complexe uitdagingen te ondersteunen, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij. Iemand die goed kan luisteren, werkt met plezier en net zoveel lef heeft als wij. Herken jij jezelf? Dan is deze baan iets voor jou!

Werken als persoonlijk begeleider

Als persoonlijk begeleider ga je werken op de beschermd wonen locatie in Roermond en binnen team Midden-Limburg. Deze locatie staat midden in de wijk. Er wonen ongeveer elf bewoners, meestal tussen 20-35 jaar, die het even niet zelfstandig redden. Omdat ze psychisch kwetsbaar zijn bijvoorbeeld, of omdat ze een licht verstandelijke beperking hebben. Het is jouw taak om te zorgen voor een goede sfeer en een prettige woonomgeving. Daarnaast heb je als persoonlijk begeleider 3 tot 4 bewoners onder je hoede. Samen met hen stel je zorgplannen op, je bevordert hun ontwikkeling en zorgt dat persoonlijke doelen worden gehaald. Hoe je dat doet? Door bewoners te motiveren om hun dag zinvol in te vullen, maar ook door stimulerende gesprekken te voeren: kom op, we doen het samen! Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor regelzaken.

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Werken in de zorg | 24-28 uur

Wij zoeken een verbinder met een overstijgende blik en een passie voor het vak. We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt werken, maar ook goed functioneert in een team. Je vindt het leuk om te werken in een huiselijke sfeer. Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en je ziet geen problemen maar juist creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. En je bent 24 – 28 uur per week beschikbaar.

Wat we verder nog verwachten van een persoonlijk begeleider:

  • MBO+/starter HBO (SPW4/Social Work diploma of vergelijkbaar)
  • Je hebt werkervaring en/of een opleiding in de hulpverlening/zorg
  • Je werkt graag met jongvolwassenen
  • Je bent niet bang om te leren, bijvoorbeeld over wijkontwikkeling, participatie of gedrag zoals binnen het autistisch spectrum
  • Je hebt een SKJ-registratie (of je kunt je registreren)

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan. Heb je een rijbewijs? Goed zo, want dat heb je wel nodig.

Vacature persoonlijk begeleider | flexibele uren

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Je start met een contract van 24 – 28 uur per week. Je rooster bestaat uit dag-, avond- en/of slaapdiensten. Het is voor ons belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je ruim van tevoren weet wanneer je werkt. Daarom werken we met kwartaalroosters. Wil je juist alleen de weekenden of de avonden werken? Dat kan ook!

Wat ga ik verdienen in de zorg?

Dat jij je bij ons verder ontwikkelt is natuurlijk onbetaalbaar, zo start je bij ons met een training positieve gezondheid en kun je onbeperkt trainingen volgen binnen de GGZEcademy. En wij zetten er ook nog een mooi salaris tegenover. Je wordt ingedeeld in schaal 6 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een 36-urige werkweek een brutosalaris van € 2291tot € 3279 per maand. Je ORT komt daar nog bovenop. En dan ontvang je ook nog een individueel keuzebudget volgens CAO van 16,4% van je salaris.

Interesse? Laten we speeddaten!

We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Daarom plannen we graag een speeddate met je in. Je hoeft dus geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. Maak meteen afspraak in onze agenda via de knop onderaan.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel dan even naar Bram Geraedts (HR-medewerker) op 06-12314864. Of stel je vraag via sollicitatie@care-plus.nl.