• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen

Kun jij goed motiveren en stimuleren? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een nieuwe collega – maar we zoeken niet zomaar iemand. Onze nieuwe persoonlijk begeleider beschermd wonen is iemand die verantwoordelijkheid neemt. Die het als een uitdaging ziet om onze bewoners met complexe uitdagingen te ondersteunen, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij. Iemand die goed kan luisteren, werkt met plezier en net zoveel lef heeft als wij. Herken jij jezelf? Dan is deze baan iets voor jou!

Werken als persoonlijk begeleider

Als Persoonlijk Begeleider ga je, in overleg, werken binnen één van onze 24-uurs locaties in Roermond, Belfeld, Venlo en Helden. Al onze locaties staan midden in de wijk en bieden plek aan 8 tot 12 bewoners met een Wmo of Wlz indicatie. Zij ontvangen onze begeleiding omdat ze het even niet zelfstandig redden. Dit kan bijvoorbeeld door een psychische kwetsbaarheid, of door een licht verstandelijke beperking. Het is aan jou om te zorgen voor een goede sfeer en een prettige woonomgeving.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor 3 tot 4 bewoners. Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van zorg en een optimale ontwikkeling. Dit doe je o.a. door het opstellen van heldere zorgplannen met duidelijke doelen, het realiseren van een zinvolle daginvulling en een goede klanttevredenheid. Je bevordert het herstel, de persoonlijke ontwikkeling en je zorgt dat doelen gehaald worden. Je stimuleert het sociale steunnetwerk en bent contactpersoon voor de indicatieverstrekkers. Hoe je dat doet? Door bewoners te motiveren om hun dag zinvol in te vullen, maar ook door stimulerende gesprekken te voeren: kom op, we doen het samen!

Onze locaties zitten verspreid over Noord en Midden Limburg, in Roermond, Belfeld, Venlo, Roggel en Helden. Doordat onze organisatie continue in ontwikkeling is zijn wij op zoek naar gemotiveerd zorg professioneel! Geef tijdens de sollicitatie vooral op wat jouw wensen zijn, samen zoeken we naar de beste plek!

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Werken in de zorg | 24-32 uur

Wij zoeken een verbinder met een overstijgende blik en een passie voor het vak. We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt werken, maar ook goed functioneert in een team. Je vindt het leuk om te werken in een huiselijke sfeer. Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en je ziet geen problemen maar juist creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren. En je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar, uren zijn in overleg.

Wat we verder nog verwachten van een persoonlijk begeleider:

  • MBO+/starter HBO (SPW4/Social Work diploma of vergelijkbaar)
  • Je hebt werkervaring en/of een opleiding in de hulpverlening/zorg
  • Je werkt graag met onze doelgroep
  • Je bent niet bang om te leren, bijvoorbeeld over wijkontwikkeling, participatie of gedrag zoals binnen het autistisch spectrum

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan. Heb je een rijbewijs? Goed zo, want dat heb je wel nodig.

Vacature persoonlijk begeleider | flexibele uren

Werken bij Care+ betekent werken in een jonge en enthousiaste organisatie. Om goede zorg te leveren werken wij flexibel, je rooster bestaat uit dag-, avond- en/of slaapdiensten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je ruim van tevoren weet wanneer je werkt. Wil je juist alleen de weekenden of de avonden werken? Dat kan ook!

Wat ga ik verdienen in de zorg?

Dat jij je bij ons verder ontwikkelt is natuurlijk onbetaalbaar, zo start je bij ons met een training positieve gezondheid en kun je onbeperkt trainingen volgen binnen de GGZEcademy. En wij zetten er ook nog een mooi salaris tegenover. Je wordt ingedeeld in schaal 6 van de CAO Sociaal werk. Dit betekent bij een 36-urige werkweek een brutosalaris van € 2.536 tot € 3.968 per maand. Je ORT komt daar nog bovenop. En dan ontvang je ook nog een individueel keuzebudget volgens CAO van 16,4% van je salaris.

Interesse? Laten we speeddaten!

Bij ons hoef je geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Plan snel een speeddate bij ons in via de agenda onderaan deze pagina. Dan spreken we elkaar snel!

Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan naar ons kantoor 0475 – 76 91 48. Of stel je vraag via werkenbij@care-plus.nl.