• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Stage lopen Care+

Zoek je een toffe stageplek? Die vind je bij Care+!

Ben jij een student aan het MBO of HBO en zoek je een fijne stageplek? Wij zijn ieder jaar op zoek naar enthousiaste stagiairs die ons team op kantoor of binnen de zorg komen versterken. Bij ons krijg je alle ruimte om te ontdekken waar jouw talenten en ambities liggen. En we kunnen je uit ervaring zeggen: niets geeft zoveel voldoening als werken bij een organisatie met een warm zorghart!

Waarom stage lopen bij Care+?

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Omdat ze psychisch kwetsbaar zijn bijvoorbeeld, of omdat ze een licht verstandelijke beperking hebben. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis.

Om goede zorg te kunnen bieden, is een stevige basis nodig. Deze kan komen vanuit ons kantoor in Roggel, hier worden alle administratieve taken geregeld en projecten opgepakt. Bij ons op kantoor hebben we plek voor stagiairs van allerlei verschillende opleidingen: administratief, juridisch en facilitair bijvoorbeeld.

Om nog betere zorg te bieden hebben we natuurlijk onze zorgtoppers nodig. De mensen die daadwerkelijk op onze (woon)locaties staan en daadwerkelijk de zorg en begeleiding bieden. Ook hier zijn wij altijd op zoek naar zorgtoppers in spé, die samen met ons klaar willen staan voor de mensen die we begeleiden.

Binnen welke organisatie ga ik stagelopen?

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als stagiair maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Wat ga je doen als stagiaire?

Wat je precies gaat doen, hangt af van je stageplek en je opleiding. Van één ding kun je zeker zijn: wij zien jou als toekomstige collega en daarom draai je bij Care+ als stagiair volledig mee in het team. We zorgen voor een goede begeleiding en coaching, maar geven je ook al verantwoordelijkheid voor bepaalde taken. Met jouw frisse blik kun jij ons inspireren. Wij zullen er op onze beurt alles aan doen om je stage zo waardevol mogelijk te maken.

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Bij ons hoef je geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben als stagiaire. We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk, daarom plannen we graag een speeddate met je in. Maak meteen afspraak in onze agenda via de knop onderaan.

Wil je eerst nog meer informatie over stage lopen bij Care+? Bel dan naar ons kantoor 0475 – 76 91 48. Of stel je vraag via werkenbij@care-plus.nl.