• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Vacature slaap- en opstartdienst

Bijbaan als slaapkanjers in de zorg

Ben jij een student in de zorg? En sta je te trappelen om al wat werkervaring op te doen? Ben je benieuwd hoe het is om te werken met een groep bewoners op een locatie voor beschermd wonen? Dan is dit jouw kans! Als slaapkanjer kun je – letterlijk – slapend rijk worden. En met deze ervaring doe jij straks, als je je diploma hebt, ook weer je voordeel!

Of ben jij die nieuwe collega die het leuk vind om tijdens de nachtelijke uren bereikbaar te zijn voor onze zorgvragers, en zo een veilig gevoel te creëren. Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Wil jij 1 of 2 dagen in de week een slaapdienst draaien? We zoeken mensen die met regelmaat een nacht willen slapen op onze locaties in Roermond, Venlo, Belfeld en Helden.

Jouw werk als slaap- en opstartdienst

Als slaapkanjer start je om 22:00 uur met je werk. Je zegt iedereen gedag, krijgt een overdracht en vanaf 23:00 start je officiële slaapdienst. De bewoners slapen dan ook. Dat jij er bent, geeft onze bewoners rust en een veilig gevoel. En is er ’s nachts iemand die hulp nodig heeft, dan kunnen ze bij jou terecht en los je het op, eventueel met collega slaapkanjers van een andere locatie.

Om 7.00 uur ben je wakker en start je de groep op. Je helpt de bewoners met opstaan en klaarmaken voor de dag. Na het ontbijt zorg jij dat de woning er schoon en netjes uitziet, draag je over aan jouw collega en zit jouw werk er alweer op. De precieze eindtijd verschilt per locatie. Vervolgens kun jij weer fris en uitgerust aan je eigen dag beginnen. Klinkt goed, toch?

’s Ochtends zorg jij voor een positieve vibe op de groep en dat iedereen met een goed gevoel de dag start. Dat is leuk, maar soms ook hectisch voor mensen. Je zorgt dat het huis en het kantoor waar je sliep netjes en schoon achterblijft als jij de deur achter je dichttrekt. Als je het werk erg leuk vindt en je wilt soms wat extra werken, dan nodig wij je ook graag uit om te komen werken wanneer er leuke activiteiten zijn.

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Omdat ze psychisch kwetsbaar zijn bijvoorbeeld, of omdat ze een licht verstandelijke beperking hebben. Die begeleiding bieden we op onze beschermd en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Wat vragen we van jou:

  • Je hebt affiniteit met de zorg en onze doelgroep.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en blijft rustig
  • Je vindt het heerlijk om een huishouden ’s ochtend te regelen en op te starten.
  • Je bent een echte Care Plusser. Je durft dus beslissingen te nemen en bent niet bang om een telefoon op te pakken.
  • Je hebt een zorgdiploma of je bent bezig met je opleiding. Je hebt al ervaring door eerdere bijbanen of door jouw stage. Als je binnenkort start met je stage ben je ook van harte welkom om te reageren.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht en je hebt BHV of je wilt hiervoor een cursus volgen.

Wat ga ik verdienen in de zorg?

De ervaring die je opdoet is natuurlijk onbetaalbaar, maar wij zetten er ook nog een mooi salaris tegenover. In een slaapdienst krijg je tussen 23:00 en 07:00 voor 50% uitbetaald (totaal 4 uur). De uren voor 23:00 en na 07:00 worden 100% uitbetaald. Je word ingedeeld in onze CAO sociaal werk. Dit betekent dat je tussen de €12,60 en €16,75 bruto per uur krijgt afhankelijk van je ervaring in de zorg. Daarbovenop krijg je ook nog vakantiegeld én een dertiende maand, bij elkaar 16,4% van je loon. Je komt in een leuk team en hebt de mogelijkheid om écht het verschil te maken als jij mensen een goede start van de dag geeft.

Plan een speeddate

Heb jij er al zin in? We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Daarom plannen we graag een speeddate met je in! Je hoeft dus geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. Maak meteen afspraak in onze agenda via de knop onderaan.