• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 15:00 uur

Nieuws & blog

Vrijwilliger personenvervoer gezocht

Vrijwilliger personenvervoer gezocht

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken voor vervoer – €1.700 per jaar onbelast?

Wij zoeken vrijwilligers in Venlo, Roermond, Belfeld en Roggel die het leuk vinden om 4 dagen in de week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) naar en van het activiteitencentrum in Nunhem te rijden.

Het vervoer is in de ochtenden van 08:30 tot uiterlijk 10:00 en in de middag van 15:00 tot uiterlijk 16:00, het zijn maximaal 8 bewoners.

Care+ is een organisatie die zorg en begeleiding biedt aan mensen met psychische kwetsbaarheid en/of licht verstandelijke beperking.

Ben je in het bezit van rijbewijs B? Ben jij opzoek naar vrijwilligerswerk in een maatschappelijk betrokken organisatie? Wordt dan vrijwilliger bij Care+!

Enthousiast? Of vragen? Reageer dan snel via sollicitatie@care-plus.nl of 0475-769148.
Ook wanneer je minder dagen beschikbaar bent horen we het graag!

Gezocht vrijwilliger clientvervoer

 

Wij zijn gestart met vaccineren!
Nieuwe koers
Continuering ISO9001

Referenties

Iedereen krijgt een eigen zorgplan, wat betekent dat er voor iedereen persoonlijk bekeken wordt wat diegene nodig heeft om vooruit te kunnen. De lijnen binnen Care+ zijn heel kort, dit vind ik erg prettig.

Laura

Ik ben niet meer opstandig geweest tegen de begeleiding omdat ik mijn lesje wel had geleerd, ik ben goed ingesteld op mijn medicijnen en ik ben drugsvrij. Dit heb ik toch allemaal te danken aan Care+! Nu woon ik in woonfase 2 en ben blij dat ik naar Care+ gekomen ben.

Mark

Er kwam bij het huis waar ik woonde iemand van Care+ op bezoek en ik kreeg een tweede kans bij Care+ en die heb ik aangenomen.

Mark

Uiteindelijk woon ik nu officieel vanaf november 2012 bij Care+ en ik ben nooit in gebruik teruggevallen. Ik doe nu dingen die ik leuk vind en die ik altijd heb willen doen. Ik zit op paardrijden en werk ook twee ochtenden op de manege. Op de dagbesteding van Care+ kook en bak ik en doe ik mee met een crea-bea programma.

Anouk

Ik voel me betrokken bij Care+ en ben daarom voorzitter geworden van de cliëntenraad. Dit doe ik met veel plezier. Ik voel me bij Care+ begrepen en serieus genomen. Ik kan oprecht zeggen dat ik voor het eerst in mijn leven gelukkig ben.”

Laura

Het motto van Care+ is dat iedereen (nog) een kans verdient en die besloot ik met beide handen aan te nemen. Het eerste wat me zo goed beviel was de continue aanwezigheid van begeleiding. Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen, ik voelde me gelijk op mijn gemak gesteld. Hierdoor werd langzaamaan mijn vertrouwen in de hulpverlening weer hersteld.

Laura

Hier krijgt iedereen aandacht, juist ook als het goed met je gaat. Dat zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Moniek

Mijn doelen heb ik samen met mijn persoonlijk begeleider opgesteld. Eigenlijk wilde ik instromen in woonfase 2 of 3, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het beter is dat ik woonfase 1 zou beginnen. Daar ben ik nu wel blij om, want ik heb een kleine terugval gehad. Daarom is het beter dat ik hier zit.

Moniek

Ik heb me nooit gezien of gehoord gevoeld. Hier heb ik dat wel, meteen vanaf het begin.

Moniek