• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 12:00 uur

Wil je iemand aanmelden

of heb je zelf interesse in begeleiding door Care+?

Wij willen je graag leren kennen

Hulp vragen… Dat is nooit zo gemakkelijk, maar soms wel echt belangrijk. Of je dit nu moet vragen voor jezelf of voor een ander. Daarom vinden wij het belangrijk dat we jou eerst leren kennen. Nog voordat we gaan kijken of we je kunnen helpen. Daarom nodigen we je graag uit voor een welkomstgesprek. Lekker laagdrempelig en vooral gericht op elkaar te leren kennen. Afsluitend kunnen we kijken of ons aanbod, onze werkwijze en onze begeleidingsstijl aansluit bij jouw hulpvraag. Klinkt dit voor jou nog spannend? Dan kan je voogd, huisarts of hulpverlener aansluiten bij dit gesprek.

Het plannen van een welkomstgesprek gaat heel makkelijk. Heb je jouw agenda bij de hand? Dan kunnen we beginnen! Via onderstaande agenda kun je een geschikt moment uitkiezen. Gevonden? Klik hier dan op en kies een passend tijdstip. Er worden een paar vragen gesteld die je mag beantwoorden. En door op verzenden te klikken, staat de afspraak bij jou én bij ons in de agenda! Kom je er nog even niet uit? Helemaal niet erg! Als je ons even belt op (0475) 76 91 48, helpen we jouw maar al te graag.

Extra informatie

Om in aanmerking te komen voor begeleiding van Care+ heb je een zorgindicatie nodig. Deze indicatie ontvang je, afhankelijk van jouw zorgvraag, van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of het WMO-loket in jouw gemeente. Jongeren tussen de 14 en 18 jaar kunnen terecht bij het regionaal Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Wij kunnen jou helpen met het aanvragen van een zorgindicatie.

De zorg van Care+ wordt gefinancierd via de WLZ, via de WMO , via Jeugdzorg of eventueel in de vorm van PGB. Ook binnen dit proces kunnen wij jou ondersteunen.

Zoek je meer informatie over onze organisatie, onze werkwijze, de financiering of het intaketraject? Stuur dan een mail naar info@care-plus.nl of bel ons op telefoonnummer (0475) 76 91 48.