• 0475 769148
  • Groenstraat 2a, 6088 CW Roggel
  • Ma-Do: 8:30-17:00 uur | Vrij 8:30 - 15:00 uur

Wilt u iemand aanmelden

of heeft u zelf interesse in begeleiding door Care+?

Aanmelden

Wilt u iemand aanmelden, of heeft u zelf interesse in begeleiding door Care+? Belt u dan, eventueel samen met uw huisarts of hulpverlener, met Care+ op telefoonnummer (0475) 76 91 48. Vervolgens plannen we een intakegesprek om de aanmelding te bespreken. Samen bekijken we of het aanbod van Care+, onze werkwijze en onze begeleidingsstijl aansluit bij de hulpvraag. Is dat het geval, dan kan de begeleiding van Care+ over het algemeen snel starten.

Om in aanmerking te komen voor begeleiding van Care+ heeft u een zorgindicatie nodig. Deze indicatie ontvangt u, afhankelijk van uw zorgvraag, van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of het WMO-loket in uw gemeente. Jongeren tussen de 14 en 18 jaar kunnen terecht bij het regionaal Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Als u dat wilt, helpen wij u met het aanvragen van een zorgindicatie.

De zorg van Care+ wordt gefinancierd via de WLZ, via de WMO , via Jeugdzorg of eventueel in de vorm van PGB. Ook bij dit proces kan Care+ u ondersteunen.

Zoekt u meer informatie over onze organisatie, onze werkwijze, de financiering of het intaketraject? Stuurt u dan een e-mail naar info@care-plus.nl of bel ons op telefoonnummer (0475) 76 91 48.